Ladda upp med årets party-smartaste sommardrinkar. 

Vill du uppgradera den alkoholfria butikshyllan? Eller vill du kanske erbjuda dina restauranggäster en alkoholfri drink som är festlig på riktigt? Sugen på att inleda ett spännande arbete? Beställa en demo? Eller vill du kanske bara lägga en order? Vi är öppna för allt. Berätta i formuläret vad vi kan göra för dig så återkommer vi snabbare än du hinner säga Mojito. (Genom att använda formuläret godkänner du hanteringen av dina personuppgifter. Läs vår policy här ››)

2 + 12 =

BAR, RESTAURANG & HOTELL

ETT FESTLIGT ALKOHOLFRITT ALTERNATIV

Mood Maker Cocktails erbjuder ett festligt och lite vuxnare alkoholfritt alternativ för den hälsomedvetna gästen som vill undvika såväl baksmälla som tomma kalorier.

 

COCKTAIL-MIXER

Med Mood Maker Cocktails är det superenkelt att servera en utsökt drink på nolltid. Vem som helst kan blanda den (till och med nissen eller diskaren).

PRODUKTFÖRDELAR:

  Varumärkesbyggande profilprodukt
  Snabb och enkel servering
  Personaleffektivt (vem som helst kan servera)
  Prisvärt
  Utrymmessnålt

 

SAMARBETEN OCH EVENT

AMBASSADÖRSKAP

Gillar du våra produkter och vill hitta på något kul tillsammans med oss? Festival, konsert, event, sponsor- eller ambassadörskap? Vi älskar spännande samarbeten och är öppna för alla idéer.

DEMO OCH PRODUKTPROVER

Vi är omåttligt stolta över våra unika cocktails och vill mer än gärna dela med oss av dem. Kontakta oss om du önskar produktprover eller en demo som sätter lite partystämning i din butik: info@mood-drinks.se

Makers of Original Drinks Sweden AB  |  Torsgatan 8  |  111 23 Stockholm, Sweden
Contact: info@mood-drinks.se